Basisonderwijs

Bijlesbureau Borneostraat verzorgt persoonlijke en individuele bijles en Citotraining (Leerling Volg Systeem, Entreetoets en Cito Eindtoets) voor leerlingen uit het basisonderwijs. Bijles is mogelijk voor leerlingen van alle leeftijden en op alle vakgebieden. In een rustige en huiselijke sfeer wordt gewerkt aan het verbeteren van de kennis en het vergroten van het zelfvertrouwen. De lessen zijn altijd individueel (geen groepslessen) zodat uw zoon/dochter met persoonlijke en positieve aandacht en begeleiding efficiënt kan werken. Hierbij wordt rekening gehouden met het tempo en niveau van uw zoon/dochter. Basisschoolleerlingen komen over het algemeen één keer in de week voor bijles. Indien wenselijk kunnen dit meerdere lessen per week zijn.

Lesduur en tarieven

Eén les duurt anderhalf (1½) uur. De kosten voor één les per kalenderweek zijn 37,50 euro. Vanaf een tweede les in dezelfde kalenderweek zijn de kosten 32,50 euro per les. Kosten voor lessen in het weekend, zie Tarieven. De tarieven zijn vrijgesteld van BTW. Er worden geen inschrijf- of administratiekosten in rekening gebracht. Mocht anderhalf (1½) uur per les niet haalbaar zijn, dan kan dit aangepast worden.

Kennismakingsgesprek

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u duidelijk maken wat de begeleidingswensen zijn voor uw zoon/dochter, zodat er een gepast bijles- of huiswerkplan gemaakt kan worden. Aan het einde van het gesprek krijgt u een inschrijfformulier mee. Mocht u tot bijles of huiswerkbegeleiding over willen gaan, dan graag het inschrijfformulier ingevuld en ondertekend inleveren tijdens de eerste les.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak bel: 06 21661397.

Bijlesbureau Borneostraat
Borneostraat 26
3312 XA Dordrecht
Tel.: 0621661397
E-mail: info@bijlesbureauborneostraat.nl
Website: www.bijlesbureauborneostraat.nl